Partner in Flexibiliteit in Bouw & Vastgoed

WAHU ondersteunt partijen in de bouw en installatietechniek bij het optimaliseren, instand houden en uitbreiden van de flexibele schil. We helpen u bij interne mobiliteit, collegiale in- en uitleen, payrolling en het creëren van een pool ZZP'ers. Dat doen we met innovatieve oplossingen en de bereidheid om vergaaand samen te werken in de keten. Allerlei oplossingen worden er al gehanteerd om u de regie te laten houden . Recruitment op uurtariefbasis, uitbesteding inhuur en ons partnership met Jellow. Informeer bij één van onze adviseurs naar de mogelijkheden.  

Werving & Selectie, Detachering, ZZP-beheer en Payrolling 

Op basis van het gezamenlijk opgestelde profiel verzorgen we de Werving & Selectie van specialisten en hoger kader tegen een redelijk tarief. Met WAHU beperkt u door duidelijke verwachtingen en efficiënte procedures geld en tijd  in het aannameproces van nieuw personeel. Door goed samen te werken en onze betrokkenheid gaan we heel ver om u uw doelen te laten bereiken. Ook kunt u bij ons afspraken maken voor resultaatgarantie en recruitment op uurtariefbasis. 

Voor iedere tijdelijke opdracht kunnen wij snel vanuit ons netwerk een Detachering voor u verzorgen. Uiteraard kunt u bij gebleken geschiktheid een kandidaat ook overnemen.

U kunt bij ons ook de ZZP-beheer en payrolling uitbesteden. Van voorfinanciering, contract & dossierbeheer, urenregistratie en verwerking tot facturatie. Zowel op fiscaal als administratief gebied kunnen we u volledig ondersteunen.

Jellow

WAHU is de partner voor Jellow op het gebied van Bouw & Installatie. Samen met Jellow veranderen we de interimmarkt. We zorgen gezamelijk voor goed gescreened personeel tegen transparante tarieven. Door u aan te sluiten bij Jellow als opdrachtgever kunt u à la minute putten uit een door ons actueel gehouden en gescreende groep aan interim professionals in ons vakgebied. Ook kunt u in Jellow uw eigen flexibele schil bouwen. Meer info: jellow.nl