Apothekersassistent in Caribisch Nederland

Heb jij je roots in Suriname of op de Antillen, jouw opleiding in Nederland genoten en wil je nu of in de toekomst wellicht werken in Suriname of op de Antillen? WAHU weet de weg en helpt je door het hele proces van het vinden van een baan en alle zaken die daarbij komen kijken.

Altijd al eens in het buitenland willen werken? Altijd al je skills in bijzondere omstandigheden willen testen? Een grote voorliefde voor het nuttige en het aangename met elkaar verenigen? Meld je aan bij WAHU in onze pool verpleegkundigen en artsen voor de Antillen en Suriname! 

Apothekersassistent 

Het werken in deze apotheek is divers en hectisch. In jouw apotheek komen mensen uit allerlei culturen en je hebt het inlevingsvermogen en de taalvaardigheid om een ieder op respectvolle wijze de aandacht te geven die hij of zij verdient. De apotheek heeft meerdere locaties en je bent bereid om over het hele eiland te werken. Je beheerst het papiamento vloeiend

Wat ga je doen?
Als apothekersassistent ben je dagelijks bezig met het leveren van de beste zorg voor je patiënten. Je bent vriendelijk en behulpzaam in het geven van voorlichting en het bewaken van de medicatie. Ook maak je zelf nog medicijnen. De apotheek werkt volgens de Nederlandse standaard dus werkervaring in een Nederlandse apotheek is een pre.

Wat breng je mee?
Uiteraard ben je in het bezit van een diploma. Je hebt ervaring als apothekersassistent  en je spreekt naast Nederlands ook Papiamento en Engels. Je kunt onder hoge druk werken, bent flexibel en laat anderen in hun waarde. Je bent bereid om je voor langere tijd te vestigen.

Interesse?
Als je meer informatie wil over deze vacature, neem dan contact op met Wijnand van Huut op wijnand@wahu.nl of op 06-54368333