Ziekenhuisarts SEH, Caribisch Nederland

Heb jij je roots in Suriname of op de Antillen, jouw opleiding in Nederland genoten en wil je nu of in de toekomst wellicht werken in Suriname of op de Antillen? WAHU weet de weg en helpt je door het hele proces van het vinden van een baan en alle zaken die daarbij komen kijken.

Altijd al eens in het buitenland willen werken? Altijd al je skills in bijzondere omstandigheden willen testen? Een grote voorliefde voor het nuttige en het aangename met elkaar verenigen? Meld je aan bij WAHU in onze pool verpleegkundigen en artsen voor de Antillen en Suriname! 

Ziekenhuisarts

De locatie is al even bijzonder als de opdracht. De betreffende zorginstelling bevindt zich in het Caribisch gebied. Het is essentieel voor deze functie dat je bereid bent om te verhuizen naar het gebied en je daar voor kortere of langere tijd te vestigen. Aanstellingen zijn van 3 maanden tot een jaar en je bent bereid om in die periode het Papiamento te leren.

Wat ga je doen?
Als ziekenhuisarts ben je dagelijks bezig met het leveren van de beste zorg voor je patiënten. Je bent de spil van het ziekenhuis en vanuit de SEH wordt je ondersteund door alle specialisten. Je werkt onder supervisie van academische specialisten die je alle benodigde kennis en vaardigheden zullen overdragen. Je staat voortdurend in contact met patiënt, huisarts en specialist.

Je bent werkzaam in een team dat 24-uurs zorg biedt. Samen met verpleegkundigen vang je patiënten op en voer je een anamnese af. Zodra je de urgentie bepaald hebt, bepaal je een behandelplan en schakel je collega's in.

Wat breng je mee?
Uiteraard ben je in het bezit van een diploma basisarts. Je hebt ervaring op de spoedeisende hulp en bezit de benodigde certificaten. je kunt onder hoge druk werken, bent flexibel en laat anderen in hun waarde. Je bent ingeschreven in het BIG-register.

Interesse?
Als je meer informatie wil over deze vacature, neem dan contact op met Wijnand van Huut op wijnand@wahu.nl of op 06-54368333