Senior Projectleider regio Gouda

Je hebt nu een aantal jaren jouw projecten getrokken en je wilt meer, veel meer. Hoe vaak krijg je de kans om geheel zelfstandig een vestiging te gaan leiden bij één van de snelst groeiende full-service dienstverleners in de bouw. Aarzel niet en lees verder...

Senior Projectleider regio Gouda

Onze opdrachtgever is één van de weinige partijen in Nederland die flink doorgegroeid is de laatste jaren. Met een modern management en innovatieve methoden weten ze veel projecten naar zich toe te trekken. Vanuit verschillende disciplines in het onderhoud en met vestigingen in de hele Randstad zorgen ze voor een stevig fundament om de volgende groeifase in te kunnen gaan. Grootschalige renovaties en nieuwbouw van kantoren, winkels en diverse andere objecten.

Wat ga je doen?
Je bent een alleskunner in jouw vak. Je kan een team leiden, werk binnenhalen en projecten begeleiden. Je hebt een uitgebreide kennis van onderhoudsprojecten voor zowel utilitaire werken als woningbouwprojecten. Je bent een kei in het bewaken van budgetten, planningen, risico's en kwaliteit.

Wat breng je mee?
Je hebt een resultaatgerichte houding, gevoel voor commercie en bent communicatief vaardig. Je bent een type dat de kar trekt en altijd initiatief neemt. Je koppelt een diepgaande kennis van bouwprocessen aan het vermogen om samen te werken met zowel interne als externe partijen. Je bent zelfstandig en assertief en hebt vergaande leidinggevende capaciteiten. Voor deze functie is minimaal 10 jaar werkervaring vereist en ervaring met grote onderhoudsprojecten. Je hebt een afgeronde HTS opleiding,  aangevuld met aanvullende opleidingen op het gebied van management en bouw. Het is voor deze functie van essentieel belang dat je woonachtig bent in de regio Gouda.

Interesse?
Als je meer informatie wil over deze vacature, neem dan contact op met Wijnand van Huut op wijnand@wahu.nl of op 06-54368333