BIM Modelleur Bouwkunde

Okay, BIM kent geen geheimen meer voor jou. Sterker nog: jouw collega’s staan dagelijks aan jouw bureau om hulp te vragen. Tuurlijk dat is hartstikke fijn, maar hoe mooi zou het zijn als je naast kennisoverdracht ook kennis op kan doen? Kan dat dan? Ja, dat kan bij het meest innovatieve ingenieursbureau van Nederland!

BIM Modelleur Bouwkunde

Onze opdrachtgever behoort tot dé vooraanstaande bureaus in Nederland op het gebied van bouwkundige planuitwerking. Al tientallen jaren staat ze voor de hoogst haalbare kwaliteit en garandeert ze haar personeel voldoende tijd om projecten goed af te ronden en om bij te blijven in het vakgebied. Kortom, geen urenfabriek maar een werkplaats vol innovatie en persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling.

Wat ga je doen?
Je gaat gecompliceerde technische vraagstukken ontleden. Daarnaast kun je als geen ander een bouwkundig ontwerp vertalen naar een model in Revit. Je verzorgt de technische detaillering en bouwkundige uitwerking. Je houdt je verder bezig met het goed documenteren van de gegevensstromen. Je houdt de ontwikkelingen binnen het vakgebied nauwgezet bij. Tot slot kun je de afstemming van projecten met interne en externe partijen verzorgen.

Wat breng je mee?
Accuraat werken is een tweede natuur voor jou en je bent in staat om goed te communiceren met derden. Je hebt een bovengemiddeld analytisch vermogen en je bent in staat om zelfstandig de juiste informatie te vergaren. Je bent ambitieus en gericht op je eigen ontwikkeling. Je bent goed op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Naast interesse in modelleren heb je ook affiniteit met programmeren. Je hebt 3 tot 5 jaren relevante werkervaring op het gebied van modelleren met Revit. Daarnaast ben je ervaren met AutoCAD.

Interesse?
De vacature is opengesteld voor minimaal 36 uur per week. Na een periode van detachering volgt er na wederzijdse instemming een arbeidsovereenkomst bij de opdrachtgever. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wijnand van Huut op 06-54368333 of op wijnand@wahu.nl